Redovisningsbyrån Guldkusten AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Redovisningsbyrån Guldkusten AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Redovisningsbyrån Guldkusten AB är ett av dem. Statusen för Redovisningsbyrån Guldkusten AB är att Bolaget är aktivt.

Redovisningsbyrån Guldkusten AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-02-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Redovisningsbyrån Guldkusten AB ska trivas.

Redovisningsbyrån Guldkusten AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulttjänster inom redovisning, skatter och ekonomi, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Redovisningsbyrån Guldkusten AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19.

Idag är Redovisningsbyrån Guldkusten AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Redovisningsbyrån Guldkusten AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-4131259.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Redovisningsbyrån Guldkusten AB är Persson, Peter Lindy Ingemar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Lorna Marietta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .

Redovisningsbyrån Guldkusten AB har 556655-7228 som sitt organisationsnummer.