Acasia Aktiebolag

Skåne län

Information

Acasia Aktiebolag är ett företag som finns i Eslöv. I Acasia Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carleson, Joakim Anders som är född 1969 och har titeln VD, Carleson, Joakim Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Carleson, Ulf Waldemar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Rankin Carleson, Virginia Caroline som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Storm, Erik Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Acasia Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Acasia Aktiebolag på telefon 046-52155.

Bolaget ska bedriva tandvård och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Acasia Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Acasia Aktiebolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Acasia Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-25 och Acasia Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Acasia Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Carleson, Joakim Anders

Acasia Aktiebolag har 556655-0678 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.