Staffanstorps Industriteknik Aktiebolag

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Aktiebolag som heter Staffanstorps Industriteknik Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Staffanstorps Industriteknik Aktiebolag i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Staffanstorps Industriteknik Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-01-22 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2003-12-15 så har Staffanstorps Industriteknik Aktiebolag varit registrerat och sedan 2004-01-22 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Staffanstorps Industriteknik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Staffanstorps Industriteknik Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Österg. 6, 240 33, Löberöd. Vi ni istället prata med Staffanstorps Industriteknik Aktiebolag så kan ni göra det på 040-482650.

Bolaget ska själv eller genom dotterbolag bedriva mekanisk verkstad med konsultverksamhet inom samma område och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Larsson, Lars-Åke Ingvar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Eva Agneta Kristina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Staffanstorps Industriteknik Aktiebolag har 556652-7882 som sitt organisationsnummer.