Andersson & Bäckström Ekonomi och Skattekonsult AB

Skåne län

Information

556648-8499 är organisationsnummer för verksamheten Andersson & Bäckström Ekonomi och Skattekonsult AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Andersson & Bäckström Ekonomi och Skattekonsult AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Andersson & Bäckström Ekonomi och Skattekonsult AB finns i.

Andersson & Bäckström Ekonomi och Skattekonsult AB har varit registrerat sedan 2003-09-24 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Andersson & Bäckström Ekonomi och Skattekonsult AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-02.

Andersson & Bäckström Ekonomi och Skattekonsult AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Andersson & Bäckström Ekonomi och Skattekonsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Hans Thorsten -Bäckström, Jan Håkan Mattias -Bäckström, Jan Inge Evert

Vill ni komma i kontakt med Andersson & Bäckström Ekonomi och Skattekonsult AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-66980 eller genom brev på följande adress:
Vikhemsv. 14, 241 38, Eslöv

Bolaget skall bedriva verksamhet inom redovisningstjänster, skatte- och företagsekonomisk rådgivning, familje- och fastighetsrätt rådgivning, förvalta fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Andersson & Bäckström Ekonomi och Skattekonsult AB och det är Bäckström, Jan Inge Evert som är född 1944 och har titeln VD, Bäckström, Jan Inge Evert som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hans Thorsten som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Karin Boel Maria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bäckström, Jan Håkan Mattias som är född 1972 och har titeln Suppleant, Walther, Kennet som är född 1952 och har titeln Revisor