Industriprodukter Montage & Teknik i Eslöv AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Industriprodukter Montage & Teknik i Eslöv AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Industriprodukter Montage & Teknik i Eslöv AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Industriprodukter Montage & Teknik i Eslöv AB är momsregistrerat sedan2004-11-25 och har organisationsnummer 556645-8484.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0413-61022 alternativt besöka eller skicka post till Industriprodukter Montage & Teknik i Eslöv AB på följande adress Åkeriv., 241 38, Eslöv.

Industriprodukter Montage & Teknik i Eslöv AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-25.

I Industriprodukter Montage & Teknik i Eslöv AB så sitter följande personer i styrelsen: Olsson, Lennart Roland Georg som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Olsson, Aina Birgitta som är född 1947 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall tillverka och montera produkter till verkstads- industrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.