Flyinge Bruk AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Flyinge Bruk AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Flyinge Bruk AB är ett av dem. Statusen för Flyinge Bruk AB är att Bolaget är aktivt.

Flyinge Bruk AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-04-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Flyinge Bruk AB ska trivas.

Flyinge Bruk AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, utbildning av körhästar samt tävlingsverksamhet och evenemang i anslutning härtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flyinge Bruk AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-19.

Idag är Flyinge Bruk AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Flyinge Bruk AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0431-72322.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Firman tecknas av -Larsson, Claes Ragnar.

De som är på något sätt har med Flyinge Bruk AB är Larsson, Claes Ragnar som är född 1959 och har titeln Extern firmatecknare, Qvarnström, Cecilia Eva Aurora som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Mentes, Martin Frank som är född 1975 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Flyinge Bruk AB har 556643-6944 som sitt organisationsnummer.