TwoPac Machine AB

Skåne län

Information

TwoPac Machine AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där TwoPac Machine AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. TwoPac Machine AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket TwoPac Machine AB har haft sedan 2003-08-04. TwoPac Machine AB har funnits sedan och 2003-08-04 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till TwoPac Machine AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Per Håkanssons v. 36, 241 38, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-555300.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är TwoPac Machine AB Privat, ej börsnoterat.

TwoPac Machine AB har idag 556643-4394 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Annwall, Jan Gustav -Rothschild, Peter Michael i förening med -Hjalmarsson, Per Harry -Kristensson, Bengt Ingvar Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för TwoPac Machine AB

Bolaget skall tillverka och sälja plast- och förpackningsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I TwoPac Machine AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thomsen, Elo som är född 1948 och har titeln Extern VD, Hjalmarsson, Per Harry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Annwall, Jan Gustav som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kristensson, Bengt Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Rothschild, Peter Michael som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, de Rosche, Lena Marika som är född 1954 och har titeln RevisorLindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .