Eslöv Elgross AB

Skåne län

Information

556642-8552 är organisationsnummer för företaget Eslöv Elgross AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eslöv Elgross AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Eslöv Elgross AB finns i.

Eslöv Elgross AB har varit registrerat sedan 2003-04-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-18 vill man istället veta hur det står till med momsen för Eslöv Elgross AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-02.

Eslöv Elgross AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eslöv Elgross AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Eslöv Elgross AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-61840 eller genom brev på följande adress:
Per Håkanssons v. 38, 241 38, Eslöv

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet inom VVS- och elbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eslöv Elgross AB och det är Palm, Claes Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strandqvist, Lars Åke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Britt Ann-Christin som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sigvardsson, Jan Mickael som är född 1973 och har titeln Revisor, Adact Revisorer & Konsulter AB som är född och har titeln Revisor,