Lena & Roger Igelström AB

Skåne län

Information

Lena & Roger Igelström AB är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Lena & Roger Igelström AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lena & Roger Igelström AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-03-06.

Lena & Roger Igelström AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-02-27.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Tunav. 4, 247 47, Flyinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lena & Roger Igelström AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-52032.

Eslöv arbetar för att bolag som Lena & Roger Igelström AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lena & Roger Igelström AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tandläkarpraktik och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lena & Roger Igelström AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lena & Roger Igelström AB och det är följande personer, Igelström, Roger Yngve som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Igelström, Lena Elisabet som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lena & Roger Igelström AB är 556640-7622.