UCARS Exclusive AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av motorcyklar, personbilar, husbilar, båtar och släp samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för UCARS Exclusive AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är UCARS Exclusive AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2003-02-12 så skapades UCARS Exclusive AB och företaget är har F-skattsedel UCARS Exclusive AB har haft det sedan 2003-05-22.

UCARS Exclusive AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-22

556639-5538 är organisationsnummret för företaget som finns i Eslöv.

Just nu är UCARS Exclusive AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med UCARS Exclusive AB så går det att nå dem via telefon på 0413-12040 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom UCARS Exclusive AB är Ucar, Simon Bessim Sükrü som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ucar, Maria som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .