Västraby Bengt Vindkraftverk AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva produktion av el och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Västraby Bengt Vindkraftverk AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Västraby Bengt Vindkraftverk AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2003-02-17 så skapades Västraby Bengt Vindkraftverk AB och företaget är har F-skattsedel Västraby Bengt Vindkraftverk AB har haft det sedan 2004-03-11.

Västraby Bengt Vindkraftverk AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-03-11

556639-2485 är organisationsnummret för företaget som finns i Eslöv.

Just nu är Västraby Bengt Vindkraftverk AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Västraby Bengt Vindkraftverk AB så går det att nå dem via telefon på 0413-30030 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Västraby Bengt Vindkraftverk AB är Andersson, Bengt Olle som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Marianne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl Erik Ingvar som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .