StjärnMek Hellström & Glumstrand AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva bilverkstad och handel med fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för StjärnMek Hellström & Glumstrand AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är StjärnMek Hellström & Glumstrand AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2003-01-03 så skapades StjärnMek Hellström & Glumstrand AB och verksamheten är har F-skattsedel StjärnMek Hellström & Glumstrand AB har haft det sedan 2003-08-04.

StjärnMek Hellström & Glumstrand AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-08-04

556638-3823 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är StjärnMek Hellström & Glumstrand AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med StjärnMek Hellström & Glumstrand AB så går det att nå dem via telefon på 046-149019 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Glumstrand, Jesper Andreas -Hellström, Hans Peter Mickael

Följande personer är på något sätt aktiva inom StjärnMek Hellström & Glumstrand AB är Hellström, Hans Peter Mickael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Glumstrand, Jesper Andreas som är född 1973 och har titeln Suppleant, Carlsson, Nils Carl Göran som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .