Hägerström & Tylberg Consulting AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Hägerström & Tylberg Consulting AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Hägerström & Tylberg Consulting AB är ett av dem. Statusen för Hägerström & Tylberg Consulting AB är att Bolaget är aktivt.

Hägerström & Tylberg Consulting AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-08-20. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Hägerström & Tylberg Consulting AB ska trivas.

I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga, förvalta samt bedriva handel med fastigheter och värdehandlingar, bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, administration och personal, bolaget skall vidare importera, exportera och bedriva handel med motorfordon ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hägerström & Tylberg Consulting AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-01-11.

Idag är Hägerström & Tylberg Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Hägerström & Tylberg Consulting AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hägerström & Tylberg Consulting AB är Tylberg, Per Erik som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Tylberg, Marie Helene som är född 1962 och har titeln Suppleant, Fexby, Bengt Arne som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Hägerström & Tylberg Consulting AB har 556631-6740 som sitt organisationsnummer.