Addilo Consulting Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Addilo Consulting Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Addilo Consulting Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Addilo Consulting Aktiebolag är momsregistrerat sedan2003-02-13 och har organisationsnummer 556628-1035.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 070-2636344 alternativt besöka eller skicka post till Addilo Consulting Aktiebolag på följande adress Äppelv. 15, 247 47, Flyinge.

Addilo Consulting Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-02-13.

I Addilo Consulting Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Sjöström, Anna Marika som är född 1971 och har titeln Suppleant , Östman, Elin Marianne som är född 1974 och har titeln Suppleant , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets ska bedriva konsultverksamhet inom affärsutveckling och fastighetsförvaltning. Bolaget kan även äga och förvalta fastigheter