K o M Baards Hushållsmaskiner i Eslöv AB

Skåne län

Information

K o M Baards Hushållsmaskiner i Eslöv AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där K o M Baards Hushållsmaskiner i Eslöv AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. K o M Baards Hushållsmaskiner i Eslöv AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. K o M Baards Hushållsmaskiner i Eslöv AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till K o M Baards Hushållsmaskiner i Eslöv AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerg. 7, 241 31, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-559955.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är K o M Baards Hushållsmaskiner i Eslöv AB Privat, ej börsnoterat.

K o M Baards Hushållsmaskiner i Eslöv AB har idag 556626-1649 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för K o M Baards Hushållsmaskiner i Eslöv AB

Bolaget skall bedriva handel med vitvaror, köks- och hushålls- maskiner samt därmed förenlig verksamhet.

I K o M Baards Hushållsmaskiner i Eslöv AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Munther, Bengt Håkan som är född 1961 och har titeln VD, Munther, Bengt Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Munther, Lars-Eric som är född 1954 och har titeln Suppleant, Sjöberg, Jan Axel Peter som är född 1950 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .