Macjuma Trading AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Macjuma Trading AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Macjuma Trading AB är ett av dem. Statusen för Macjuma Trading AB är att Bolaget är aktivt.

Macjuma Trading AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-14. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Macjuma Trading AB ska trivas.

Macjuma Trading AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-13. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med produkter för verkstadsindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Macjuma Trading AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-06-13.

Idag är Macjuma Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Macjuma Trading AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-61502.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Macjuma Trading AB är Sjöholm, Lars Eric Mats som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haellquist, Johan Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Zahnen, Jürgen som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Macjuma Trading AB har 556624-8018 som sitt organisationsnummer.