Conside AB

Skåne län

Information

556621-9506 är organisationsnummer för verksamheten Conside AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Conside AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Conside AB finns i.

Conside AB har varit registrerat sedan 2002-01-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Conside AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Conside AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Conside AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Conside AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Svalövsv. 1, 241 35, Eslöv

Bolaget skall bedriva familjehemsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Conside AB och det är el Hissi, Akram Mohamed som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Salmose el Hissi, Kerstin Randi som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, el Hissi, Mahmoud Muhamad Mahmoud som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,