Eslövs Golfbana Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Eslövs Golfbana Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Eslövs Golfbana Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Eslövs Golfbana Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Eslövs Golfbana Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-12-21. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Eslövs Golfbana Aktiebolag ska trivas.

Eslövs Golfbana Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-03. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska driva golfanläggning, uthyrning av lokaler, tillhandahålla administrativa tjänster samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eslövs Golfbana Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-14.

Idag är Eslövs Golfbana Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Eslövs Golfbana Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-557570.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Hjertberg, Carl Johan -Lindh Bengtsson, Ann Helen Elisabeth -Lindh, Robert Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Eslövs Golfbana Aktiebolag är Hjertberg, Carl Johan som är född 1969 och har titeln Extern VD, Lindh, Robert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, John Anders Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh Bengtsson, Ann Helen Elisabeth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundquist, Richard Johan Andrée som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårtensson, Nils Allan som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamotRosendahl, Lars Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wehtje, Hans Mikael som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Björn Henrik som är född 1974 och har titeln SuppleantViklund, Eva Inger Mari som är född 1968 och har titeln SuppleantKatra, Ronnie Thomas som är född 1959 och har titeln RevisorKatra Revisionsbyrå som är född och har titeln Revisor.

Eslövs Golfbana Aktiebolag har 556620-9754 som sitt organisationsnummer.