Eslövs Motions Center Hälsostudion AB

Skåne län

Information

Eslövs Motions Center Hälsostudion AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Eslövs Motions Center Hälsostudion AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eslövs Motions Center Hälsostudion AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Eslövs Motions Center Hälsostudion AB har haft sedan 2002-01-28. Eslövs Motions Center Hälsostudion AB har funnits sedan och 2002-01-28 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Eslövs Motions Center Hälsostudion AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Västerg. 54, 241 31, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-17900.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Eslövs Motions Center Hälsostudion AB Privat, ej börsnoterat.

Eslövs Motions Center Hälsostudion AB har idag 556619-9146 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Eslövs Motions Center Hälsostudion AB

Föremålet för bolagets verksamhet är friskvård, sjukgymnastik, massage, solarium, naprati, frisör, bad, kost, andrahandsuthyrning av lokal och därmed förenlig verksamhet.

I Eslövs Motions Center Hälsostudion AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tomasson, Paul Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kent Ove Lennart som är född 1952 och har titeln Suppleant, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .