Menu Italiano Sverige AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Menu Italiano Sverige AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Menu Italiano Sverige AB är ett av dem. Statusen för Menu Italiano Sverige AB är att Bolaget är aktivt.

Menu Italiano Sverige AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-16. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Menu Italiano Sverige AB ska trivas.

Menu Italiano Sverige AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-07. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med italienska livsmedelsprodukter jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Menu Italiano Sverige AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-07.

Idag är Menu Italiano Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Menu Italiano Sverige AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-14010.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Menu Italiano Sverige AB är Hviid, Kim som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hviid, Jane Carina Sofie som är född 1975 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Menu Italiano Sverige AB har 556618-4916 som sitt organisationsnummer.