Vårdbolaget i Eslöv AB

Skåne län

Information

Vårdbolaget i Eslöv AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Vårdbolaget i Eslöv AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vårdbolaget i Eslöv AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Vårdbolaget i Eslöv AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Vårdbolaget i Eslöv AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-58116.

Eslöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Vårdbolaget i Eslöv AB Privat, ej börsnoterat.

Vårdbolaget i Eslöv AB har idag 556618-4858 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Vårdbolaget i Eslöv AB

Bolaget skall bedriva sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

I Vårdbolaget i Eslöv AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Philipson, John David som är född 1973 och har titeln Extern VD, Daun Wennborg, Cecilia Margaretha som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Karlin, Sara Helena som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Markusson, Bengt Rune Ingemar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Ungerholm, Carl Stellan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln RevisorSjölander, Kenneth Mikael som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Ernst & Young Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .