Skandinavisk Ytförädling AB

Skåne län

Information

556617-5914 är organisationsnummer för verksamheten Skandinavisk Ytförädling AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skandinavisk Ytförädling AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Skandinavisk Ytförädling AB finns i.

Skandinavisk Ytförädling AB har varit registrerat sedan 2001-10-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skandinavisk Ytförädling AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-28.

Skandinavisk Ytförädling AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skandinavisk Ytförädling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Skandinavisk Ytförädling AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-60304 eller genom brev på följande adress:
Åkermans v. 19, 241 38, Eslöv

Bolaget skall förebygga och avhjälpa underhåll med ytbehandlingsmetoderna termisk sprutning och varierande svetsmetoder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skandinavisk Ytförädling AB och det är Persson, Kjell Ingvar Axel som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ekelund, Jens Patrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanlund, Mats Fredrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,