Harlösa Last & Transport AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Harlösa Last & Transport AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Harlösa Last & Transport AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2001-09-19 så skapades Harlösa Last & Transport AB och verksamheten är har F-skattsedel Harlösa Last & Transport AB har haft det sedan 2001-10-16.

Harlösa Last & Transport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-16

556615-9298 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är Harlösa Last & Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Harlösa Last & Transport AB så går det att nå dem via telefon på 046-61500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Harlösa Last & Transport AB är Andersson, Carl Johan som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Claes Lennart som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Marie Helen som är född 1984 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor, .