Anders Strand Låsservice AB

Skåne län

Information

Anders Strand Låsservice AB är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Anders Strand Låsservice AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Anders Strand Låsservice AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-09-17.

Anders Strand Låsservice AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-06-29. Men sedan 2001-09-17 så har Anders Strand Låsservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till St. Torg 4, 241 30, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Anders Strand Låsservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-18521.

Eslöv arbetar för att företag som Anders Strand Låsservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Anders Strand Låsservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av lås- och larmanordningar samt passersystem, snickeriverksamhet pch därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Anders Strand Låsservice AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Anders Strand Låsservice AB och det är följande personer, Strand, Anders Johnny Håkan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Susanne Carina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Anders Strand Låsservice AB är 556612-0175.