W Enterprise AB

Skåne län

Information

W Enterprise AB är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som W Enterprise AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

W Enterprise AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-12-03.

W Enterprise AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-02-22. Men sedan 2001-12-03 så har W Enterprise AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till S:t Göransg. 74, 112 38, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på W Enterprise AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-52722.

Eslöv arbetar för att verksamheter som W Enterprise AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för W Enterprise AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall vara verksamhet i IT-branschen med inriktning på kommunikation ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för W Enterprise AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till W Enterprise AB och det är följande personer, Johansson, Anders Johan Peter som är född 1961 och har titeln VD, Johansson, Anders Johan Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Solveig Klara Maria som är född 1939 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för W Enterprise AB är 556607-1949.