XANO Fastigheter Eslöv AB

Skåne län

Information

XANO Fastigheter Eslöv AB är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som XANO Fastigheter Eslöv AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

XANO Fastigheter Eslöv AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-01-13.

XANO Fastigheter Eslöv AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-01-16. Men sedan 2008-01-11 så har XANO Fastigheter Eslöv AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Kindgrensg. 6, 554 74, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på XANO Fastigheter Eslöv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-312200.

Eslöv arbetar för att bolag som XANO Fastigheter Eslöv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för XANO Fastigheter Eslöv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, driva handel med aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för XANO Fastigheter Eslöv AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -Alfredsson, Johan Marcus -Persson, Erik Johan Lennart -Persson, Peter Lars-Anders -Persson, Stefan Kent Ingvar i förening med -Lantz, Sune William Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till XANO Fastigheter Eslöv AB och det är följande personer, Alfredsson, Johan Marcus som är född 1976 och har titeln VD, Alfredsson, Johan Marcus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Erik Johan Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lantz, Sune William som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Peter Lars-Anders som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Stefan Kent Ingvar som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot.Johnsson, Ulf Richard Anders som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för XANO Fastigheter Eslöv AB är 556605-1529.