Shared Experience AB

Skåne län

Information

Shared Experience AB är ett företag som finns i Eslöv. I Shared Experience AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Linder, Lars Olle som är född 1961 och har titeln VD, Linder, Lars Olle som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Dietrich, Bengt Olof Edvin som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sundberg, Hans Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantRevisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Shared Experience AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Shared Experience AB på telefon 070-8755442.

Bolaget skall bedriva utbildning och utveckling av individer, organisationer och team, arrangemang inom naturupplevelser och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Shared Experience AB av bolagstypen Aktiebolag.

Shared Experience AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Shared Experience AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-05-15 och Shared Experience AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Shared Experience AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Shared Experience AB har 556604-4185 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.