SKånes Industrimekaniska AB

Skåne län

Information

SKånes Industrimekaniska AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där SKånes Industrimekaniska AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. SKånes Industrimekaniska AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SKånes Industrimekaniska AB har haft sedan 2002-11-21. SKånes Industrimekaniska AB har funnits sedan och 2002-12-05 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SKånes Industrimekaniska AB så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Strö 4601, 241 92, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0418-22400.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är SKånes Industrimekaniska AB Privat, ej börsnoterat.

SKånes Industrimekaniska AB har idag 556603-9375 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jönsson, Bengt Edo är den som för stunden ansvarar för SKånes Industrimekaniska AB

Föremålet för bolagets verksamhet är grov och finmekaniskt arbete samt service och underhåll inom industrin, handel och förvaltning av värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

I SKånes Industrimekaniska AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jönsson, Bengt Edo som är född 1953 och har titeln VD, Jönsson, Bengt Edo som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Per Svante som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Leif Göran som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderstjerna, Roland Patrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln RevisorJan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .