Flinks Custom Cycles AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Flinks Custom Cycles AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Flinks Custom Cycles AB är ett av dem. Statusen för Flinks Custom Cycles AB är att Bolaget är aktivt.

Flinks Custom Cycles AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-01-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Flinks Custom Cycles AB ska trivas.

Flinks Custom Cycles AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tillverkning, försäljning, konsultation, service, reparation, leasing uthyr ning av motorcyklar och andra motorfordon, reservdelar, tillbehör, accessoarer, caféverksamhet, köp och försäljning av värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Flinks Custom Cycles AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-19.

Idag är Flinks Custom Cycles AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Flinks Custom Cycles AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-61235.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Flinks Custom Cycles AB är Flink, Kent Allan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Flink, Christel som är född 1953 och har titeln Suppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, Jönsson, Lars Bertil som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Flinks Custom Cycles AB har 556602-7776 som sitt organisationsnummer.