EMBASIUS Fastighets AB

Skåne län

Information

556601-3198 är organisationsnummer för företaget EMBASIUS Fastighets AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som EMBASIUS Fastighets AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som EMBASIUS Fastighets AB finns i.

EMBASIUS Fastighets AB har varit registrerat sedan 2000-11-24 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för EMBASIUS Fastighets AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-29.

EMBASIUS Fastighets AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för EMBASIUS Fastighets AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med EMBASIUS Fastighets AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Bruksg. 9, 241 38, Eslöv

Bolaget skall utföra underhåll och reparationer på fastigheter, verksamheten skall även innefatta nyproduktion och förvaltning av fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med EMBASIUS Fastighets AB och det är Lingheimer, Sven Martin som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lingheimer, Mona Petra Veronika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,