Nima Färg i Eslöv AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva butikshandel färg, tapet och golv och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nima Färg i Eslöv AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Nima Färg i Eslöv AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 2000-09-07 så skapades Nima Färg i Eslöv AB och företaget är har F-skattsedel Nima Färg i Eslöv AB har haft det sedan 2000-10-09.

Nima Färg i Eslöv AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-09

556596-7634 är organisationsnummret för företaget som finns i Eslöv.

Just nu är Nima Färg i Eslöv AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nima Färg i Eslöv AB så går det att nå dem via telefon på 0413-10105 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nima Färg i Eslöv AB är Nilsson, Asta Margret som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Nils Åke Bernhard som är född 1943 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .