Recopac AB

Skåne län

Information

Recopac AB är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Recopac AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Recopac AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-08-16.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Jörgen Kocksg. 9, 211 20, Malmö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Recopac AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-68900.

Eslöv arbetar för att företag som Recopac AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Recopac AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är utvecking, produktion och försäljning av förpackingsmaterial samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Recopac AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -externa firmatecknaren.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Recopac AB och det är följande personer, Jönsson, Bo Martin Peter som är född 1963 och har titeln Extern firmatecknare, Tanty, Laurence Jaqueline som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Paes Murillo, Nadia som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Robinson, Ian som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Götmar Blomstedt, Anna Sofia som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Recopac AB är 556595-6520.