Rökaholm Fastigheter Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Rökaholm Fastigheter Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eslöv här finns det många olika Aktiebolag. Rökaholm Fastigheter Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Rökaholm Fastigheter Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-09-25 och har organisationsnummer 556595-3477.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 073-3165037 alternativt besöka eller skicka post till Rökaholm Fastigheter Aktiebolag på följande adress N. Svängen 4, 286 36, Örkelljunga.

Rökaholm Fastigheter Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-09-25.

I Rökaholm Fastigheter Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Wijkmark, Per Åke Ragnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Rosen, Elna Katarina som är född 1974 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall äga och förvalta fast egendom jämte annan därmed förnlig verksamhet.