Eslövs Containerservice AB

Skåne län

Information

556592-6515 är organisationsnummer för företaget Eslövs Containerservice AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Eslövs Containerservice AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Eslövs Containerservice AB finns i.

Eslövs Containerservice AB har varit registrerat sedan 2000-07-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Eslövs Containerservice AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-09-12.

Eslövs Containerservice AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Eslövs Containerservice AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Eslövs Containerservice AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-34035 eller genom brev på följande adress:
Kastberga Skola, 241 91, Eslöv

Bolaget skall bedriva uthyrning och transport av flak och containers samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Eslövs Containerservice AB och det är Persson, Leif Erik Berne som är född 1950 och har titeln Likvidator,