D & S Fantastiska Liv AB

Skåne län

Information

D & S Fantastiska Liv AB är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som D & S Fantastiska Liv AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

D & S Fantastiska Liv AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-05-10.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Åkeriv. 9, 241 38, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på D & S Fantastiska Liv AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-14774.

Eslöv arbetar för att verksamheter som D & S Fantastiska Liv AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för D & S Fantastiska Liv AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall äga och förvalta aktier, värdepapper och fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för D & S Fantastiska Liv AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till D & S Fantastiska Liv AB och det är följande personer, Borko, Dejan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Marie Ingelöf Suzanne som är född 1971 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Björn David som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för D & S Fantastiska Liv AB är 556590-0726.