Scanöya Produktion AB

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Aktiebolag som heter Scanöya Produktion AB. Det finns flera bolag som liknar Scanöya Produktion AB i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Scanöya Produktion AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2000-09-12 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-04-06 så har Scanöya Produktion AB varit registrerat och sedan 2000-09-12 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Scanöya Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Scanöya Produktion AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Scanöya Produktion AB så kan ni göra det på 0413-70692.

Bolaget ska bedriva husbyggnation ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva konsultverksamhet inom ramen för kvalitets-, säkerhets- och miljösäkring för utomstående bolag och verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hansson, Alf Peter som är född 1964 och har titeln VD, Hansson, Alf Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Göran som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wendel, Jan Mikael som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantRevisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Alf Peter -Hansson, Lars Göran Firman tecknas i förening av -Hansson, Alf Peter -Hansson, Lars Göran .

Scanöya Produktion AB har 556589-4416 som sitt organisationsnummer.