Qvesarum Byggnadsvård AB

Skåne län

Information

Qvesarum Byggnadsvård AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Qvesarum Byggnadsvård AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Qvesarum Byggnadsvård AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Qvesarum Byggnadsvård AB har haft sedan 2000-05-15. Qvesarum Byggnadsvård AB har funnits sedan och 2000-05-15 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Qvesarum Byggnadsvård AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Slogstorp 1036, 240 33, Löberöd men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-500330.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Qvesarum Byggnadsvård AB Privat, ej börsnoterat.

Qvesarum Byggnadsvård AB har idag 556589-1412 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Qvesarum Byggnadsvård AB

Bolaget ska bedriva tillverkning, renovering och försäljning av nya och begagnade byggartiklar, byggverksamhet, fastighetsförvaltning, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

I Qvesarum Byggnadsvård AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Emanuelsson, Björn Joakim som är född 1968 och har titeln VD, Emanuelsson, Björn Joakim som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunberg, Åsa Helena som är född 1971 och har titeln Suppleant, Annell, Hans Ingmar som är född 1956 och har titeln Revisor, .