GeAgro AB

Skåne län

Information

556585-1309 är organisationsnummer för företaget GeAgro AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GeAgro AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som GeAgro AB finns i.

GeAgro AB har varit registrerat sedan 2000-02-04 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-02-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för GeAgro AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-02-15.

GeAgro AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för GeAgro AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med GeAgro AB så kan ni göra det på telefon genom 046-52732 eller genom brev på följande adress:
Flyingev. 28, 240 32, Flyinge

Bolaget skall Drivakonsultverksamhet inom naturbruk (jord och skog) samt naturgeografi främst inriktat på bistånd till tredje världen och därmed sammanhängande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med GeAgro AB och det är Karlsson, Jan Anders Edvin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Falk Karlsson, Monika Viktoria Maria som är född 1953 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,