Jonas Martinsson Åkeri AB

Skåne län

Information

Jonas Martinsson Åkeri AB är en verksamhet som finns i Eslöv. I Jonas Martinsson Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Martinsson, Jonas Kenneth Dyrlund som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Pia Madeleine som är född 1957 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Eva Maria Cecilia som är född 1968 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jonas Martinsson Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jonas Martinsson Åkeri AB på telefon 070-9114763.

Bolaget skall bedriva transport av gods samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jonas Martinsson Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Jonas Martinsson Åkeri AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jonas Martinsson Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-29 och Jonas Martinsson Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jonas Martinsson Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jonas Martinsson Åkeri AB har 556584-0526 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.