TravelLab Global AB

Skåne län

Information

556581-4661 är organisationsnummer för bolaget TravelLab Global AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TravelLab Global AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som TravelLab Global AB finns i.

TravelLab Global AB har varit registrerat sedan 1999-12-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för TravelLab Global AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-27.

TravelLab Global AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för TravelLab Global AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med TravelLab Global AB så kan ni göra det på telefon genom 042-372760 eller genom brev på följande adress:
S. Tullg. 4, 211 40, Malmö

Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga, förvalta, utveckla, förädla och utbreda koncernens system, koncept, varumärke och processer i rese- och mediaindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med TravelLab Global AB och det är Ekbergh, Stephan Ferenc som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Hagel Carlson, Gunilla Maria som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Sven Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, LEL Revision AB som är född och har titeln Revisor,