Davidsson & Persson Anläggningar AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Davidsson & Persson Anläggningar AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Davidsson & Persson Anläggningar AB är ett av dem. Statusen för Davidsson & Persson Anläggningar AB är att Bolaget är aktivt.

Davidsson & Persson Anläggningar AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-11-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Davidsson & Persson Anläggningar AB ska trivas.

Davidsson & Persson Anläggningar AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva anläggningsarbeten inom mark och trädgård, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Davidsson & Persson Anläggningar AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-15.

Idag är Davidsson & Persson Anläggningar AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Davidsson & Persson Anläggningar AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-541335.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Davidsson & Persson Anläggningar AB är Davidsson, Bengt-Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Davidsson, Inger Helen som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Davidsson & Persson Anläggningar AB har 556580-9760 som sitt organisationsnummer.