S.E.A. Konsult i Flyinge AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och S.E.A. Konsult i Flyinge AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och S.E.A. Konsult i Flyinge AB är ett av dem. Statusen för S.E.A. Konsult i Flyinge AB är att Bolaget är aktivt.

S.E.A. Konsult i Flyinge AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-12-03. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som S.E.A. Konsult i Flyinge AB ska trivas.

S.E.A. Konsult i Flyinge AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva information, utbildning och konsultverksamhet inom medicin och biovetenskap, publicistisk, översättning, hästverksamhet och därmed anknuten jordbruksverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att S.E.A. Konsult i Flyinge AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-03.

Idag är S.E.A. Konsult i Flyinge AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med S.E.A. Konsult i Flyinge AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-64022.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med S.E.A. Konsult i Flyinge AB är Axelsson, Sture Sigvard som är född 1945 och har titeln VD, Axelsson, Sture Sigvard som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Eva Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor, .

S.E.A. Konsult i Flyinge AB har 556580-8739 som sitt organisationsnummer.