Thomssons Hovslageri AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva hovslageri och smidesarbete, handel-, avel och utbildning av sporthästar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Thomssons Hovslageri AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Thomssons Hovslageri AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1999-12-07 så skapades Thomssons Hovslageri AB och verksamheten är har F-skattsedel Thomssons Hovslageri AB har haft det sedan 2000-02-29.

Thomssons Hovslageri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-02-29

556580-8648 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är Thomssons Hovslageri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Thomssons Hovslageri AB så går det att nå dem via telefon på 0413-31610 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Thomssons Hovslageri AB är Thomsson, Mats Torgny som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomsson, Per Olof som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .