Stehags Tjänste och Handels AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fastighets- och kaptialförvaltning samt uthyrning av lokaler, konsultverksamhet inom friskvård och rehabilitering, utbildning inom brandsäkerhet, massage och muskelbehandling samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Stehags Tjänste och Handels AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Eslöv så är Stehags Tjänste och Handels AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Eslöv arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Eslöv och i Skåne län. Redan 1999-11-29 så skapades Stehags Tjänste och Handels AB och verksamheten är har F-skattsedel Stehags Tjänste och Handels AB har haft det sedan 2000-03-27.

Stehags Tjänste och Handels AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-05-02

556580-7772 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Eslöv.

Just nu är Stehags Tjänste och Handels AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Stehags Tjänste och Handels AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Ellman, Gert Erik Eddie -Ellman, Jenny Anette Carola

Följande personer är på något sätt aktiva inom Stehags Tjänste och Handels AB är Ellman, Gert Erik Eddie som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ellman, Jenny Anette Carola som är född 1977 och har titeln Suppleant, Josefsson, Kjell Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .