Tankefrihet AB

Skåne län

Information

556578-6927 är organisationsnummer för företaget Tankefrihet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tankefrihet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Eslöv som är den kommunen som Tankefrihet AB finns i.

Tankefrihet AB har varit registrerat sedan 1999-12-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-07-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tankefrihet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-07-13.

Tankefrihet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Eslöv som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tankefrihet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Tankefrihet AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-30894 eller genom brev på följande adress:
Carliholm , 240 33, Löberöd

Bolaget ska bedriva verksamhet inom fastighetsförmedling, djurkommunikation, föreläsningar, viss förlagsverksamhet, handel med foder och örter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tankefrihet AB och det är Lidén, Anna Katarina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Lidén, Bengt Erik Arvid som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor,