Pipeline VVS i Lund AB

Skåne län

Information

Pipeline VVS i Lund AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Pipeline VVS i Lund AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pipeline VVS i Lund AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Pipeline VVS i Lund AB har haft sedan 1999-01-01. Pipeline VVS i Lund AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Pipeline VVS i Lund AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Smedsbov. 1, 225 94, Lund men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-249489.

Eslöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Pipeline VVS i Lund AB Privat, ej börsnoterat.

Pipeline VVS i Lund AB har idag 556577-1390 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Pipeline VVS i Lund AB

Bolaget skall utföra VVS-arbeten, äga och förvatla fastigheter samt bedriva handel med aktier och andra värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Pipeline VVS i Lund AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Engdahl, Bengt Göran Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Pia Camilla som är född 1967 och har titeln Suppleant, Olow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .