Lundbergs Måleri i Löberöd AB

Skåne län

Information

Lundbergs Måleri i Löberöd AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Lundbergs Måleri i Löberöd AB finns. I Eslöv så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lundbergs Måleri i Löberöd AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lundbergs Måleri i Löberöd AB har haft sedan 2000-01-01. Lundbergs Måleri i Löberöd AB har funnits sedan och 2000-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lundbergs Måleri i Löberöd AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Trädgårdsg. 4, 240 33, Löberöd men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-30071.

Eslöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lundbergs Måleri i Löberöd AB Privat, ej börsnoterat.

Lundbergs Måleri i Löberöd AB har idag 556577-0640 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lundbergs Måleri i Löberöd AB

Bolaget skall bedriva måleriarbeten och handel med värdeppaper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lundbergs Måleri i Löberöd AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundberg, Jan Eric Patrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Jörgensson, Inga Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .