Nilssons Begravningsbyrå i Eslöv Aktiebolag

Skåne län

Information

Nilssons Begravningsbyrå i Eslöv Aktiebolag är en verksamhet som finns i Eslöv. I Nilssons Begravningsbyrå i Eslöv Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Kjell Åke Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Kristine Else-Marie som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nilssons Begravningsbyrå i Eslöv Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nilssons Begravningsbyrå i Eslöv Aktiebolag på telefon 0413-554488.

Bolaget skall bistå med begravningar, upprätta bouppteckningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nilssons Begravningsbyrå i Eslöv Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Nilssons Begravningsbyrå i Eslöv Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nilssons Begravningsbyrå i Eslöv Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Nilssons Begravningsbyrå i Eslöv Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nilssons Begravningsbyrå i Eslöv Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Nilssons Begravningsbyrå i Eslöv Aktiebolag har 556576-1748 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.