Brink, Eslövs Verktygsslip AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Brink, Eslövs Verktygsslip AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Brink, Eslövs Verktygsslip AB är ett av dem. Statusen för Brink, Eslövs Verktygsslip AB är att Bolaget är aktivt.

Brink, Eslövs Verktygsslip AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-08-25. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Brink, Eslövs Verktygsslip AB ska trivas.

Brink, Eslövs Verktygsslip AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verkstygssliperi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Brink, Eslövs Verktygsslip AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Brink, Eslövs Verktygsslip AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Brink, Eslövs Verktygsslip AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-60920.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Brink, Eslövs Verktygsslip AB är Brink, Karl Nore Edgard som är född 1955 och har titeln VD, Brink, Karl Nore Edgard som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Brink, Alf Tore Stefan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Svensson, Roger Per-Olof som är född 1962 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Brink, Eslövs Verktygsslip AB har 556573-3267 som sitt organisationsnummer.