Onab Transport Sweden AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Eslöv och Onab Transport Sweden AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Onab Transport Sweden AB är ett av dem. Statusen för Onab Transport Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Onab Transport Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-06-08. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Onab Transport Sweden AB ska trivas.

Onab Transport Sweden AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, lagerhantering av externt gods, magasinering, logistikutveckling, mediaproduktion samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Onab Transport Sweden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Onab Transport Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Onab Transport Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9156070.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Onab Transport Sweden AB är Nilsson, Lars Ola som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ulla Hilda Kristina som är född 1938 och har titeln Suppleant, Rurfors, Thor Stephan som är född 1958 och har titeln Revisor, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Onab Transport Sweden AB har 556570-2577 som sitt organisationsnummer.